Søk lån uten sikkerhet

Lån tilpasset deg og din hverdag

Søk om lån fra 5 000 til 500 000 kr - få svar umiddelbart.

5 000 kr 500 000 kr

Fleksibilitet i hverdagen

Nedbetalingen er fleksibel, og du betaler naturligvis kun for det du bruker.

Med et fleksibelt lån hos oss får du en lånekonto med en øvre grense for hva du kan ta ut som lån. Du betaler renter og avdrag kun på det du bruker, og nedbetalingen er fleksibel.

Fordeler
 • Betal ned det du låner i det tempoet du har råd til.
 • Du kan i perioder velge å kun betale renter og termingebyr.
 • Du betaler kun renter på det du faktisk tar ut av lånekontoen.
 • Du disponerer pengene som du selv vil.
 • Vi tilbyr noen av markedets beste betingelser.

  Alt du trenger å vite

  Nominell rente fra 7,99 % til 19,99 %
  Etableringsgebyr kr 900
  Termingebyr kr 40
  Fleksibelt lån
  • Låneramme: 5 000 – 500 000 kr
  • Månedsbeløp: Fleksibelt
  • Nedbetalingstid: Fleksibel, men anbefaler ikke over 5 år
  Refinansiering
  • Refinansieringsbeløp: 5 000 – 500 000 kr
  • Månedsbeløp: Fast beløp hver måned
  • Nedbetalingstid: 3-15 år
   • Når du refinansierer flere smålån, kan ikke nedbetalingstiden overstige den lengste nedbetalingstiden blant de eksisterende lånene dine – med mindre alle er under 5 år.
  Betalingsforsikring

  Vi anbefaler å velge betalingsforsikring når du tar opp lån hos oss – det gir en ekstra trygghet i hverdagen. Langvarig sykdom, arbeidsledighet eller arbeidsuførhet kan ramme alle, og i slikt situasjoner er det godt å ha en betalingsforsikring som sørger for at lånet ditt blir betalt. Les mer om betalingsforsikring

  Låneeksempel

  Effektiv rente 15,29 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 26 739 kr, totalt: 91 739 kr.

  Kriterier for å søke om lån
  • Du har fylt 23 år
  • Du har ingen betalingsanmerkninger
  • Du har en bruttoinntekt som overstiger 250 000 kroner i året
  • Din alder + nedbetalingstid overstiger ikke 80 år
   • Fleksibelt lån: Alder kan ikke overstige 65 år
   • Nedbetalingslån: Alder kan ikke overstige 75 år
  Lån fra Instabank – hva er det egentlig?

  Et lån hos oss er et såkalt forbrukslån, eller lån uten sikkerhet. Et forbrukslån er rett og slett et lån som du kan bruke til hva du vil – og blir ikke bevilget til et spesifikt formål, som for eksempel et boliglån. Les mer om forbrukslån

   Tre ting du bør tenke på før du tar opp et lån

    1)    Hvilken type lån er best for deg og din situasjon?

    Dersom du ikke kan stille sikkerhet så er et forbrukslån troligvis rett valg for deg. 

    2)    Hvilken rente og nedbetalingstid får jeg?

    Dette varierer basert på din økonomi og nedbetalingstiden du velger. Når du søker lån hos Instabank så vil du motta et lånetilbud som er skreddersydd deg og din situasjon. Den nominelle renten vil være fra 7,99 % til 19,99 %.

    3)    Hvor raskt får jeg svar på min lånesøknad?

    Instabank er en heldigital bank, det er derfor raskt og enkelt å søke lån hos oss. I motsetning til tradisjonelle banker som ofte oppleves som tungrodd og lite kundevennlige, så har vi i Instabank en visjon om å sikre den beste kundeopplevelsen for våre kunder. Lånesøknader behandles fortløpende etter hvert som de kommer inn, de fleste får svar umiddelbart og lånet utbetalt på konto innen et døgn.

    Søk i dag og motta et helt uforpliktende tilbud fra oss.

     Ofte stilte spørsmål om lån


     Kjært barn har mange navn! Et lån hos oss er et forbrukslån eller fleksibelt lån som er et lån uten sikkerhet. Noen kaller det også privatlån eller personlån. Et forbrukslån eller fleksibelt lån er rett og slett et lån du kan bruke til det du selv vil – og som ikke bevilges til et spesifikt formål som for eksempel et boliglån. Siden et lån hos oss tilbys uten sikkerhet, i motsetning til et boliglån, så tar banken en høyere risiko når penger lånes ut, derfor tilbys usikrede lån ofte til en litt høyere rente.

     Les mer om forbrukslån her.

     Våre lånesøknadsprosesser er nettbaserte og enkle, og du får som oftest svar umiddelbart. Hos oss kan du derfor få lån på dagen.

     Det eneste du trenger for å sende inn en uforpliktende lånesøknad er informasjon om din samlede inntekt og din andel av forbruks- og kredittkortgjeld. Kort tid etterpå vil du motta et lånetilbud ifra oss. Lånesøknadsprosessen er rask og enkel og mange får svar i løpet av timen eller i noen tilfeller etter maks. ett døgn. Om du velger å akseptere lånetilbudet fra oss må du som oftest kun sende inn et par også signere med BankID før pengene blir utbetalt til deg.

     Hvor mye du kan låne og til hvilken rente er avhengig av din privatøkonomi og nedbetalingstiden.  Det er derfor vanskelig å si hva som er det beste eller billigste lånet for deg siden dette er personavhengig. Det vi kan si er at Instabank tilbyr noen av markedets beste betingelser og laveste renter. I vår kundetilfredshetsundersøkelse fra august 2018 sa over 78 % av kundene som tok undersøkelsen at de helt sikkert eller sannsynligvis ville anbefale Instabank til andre.

     Å søke lån hos Instabank er veldig raskt og enkelt. Du søker på nettet og får svar umiddelbart.
     Etter du har mottatt lånetilbudet og signert med BankID så utbetales lånet til deg, som oftest samme dag eller i løpet av ett døgn.

     Om du ønsker en betalingsplan så kan du søke om å gjøre om ditt lån til et nedbetalingslån, det vil si et lån som nedbetales med like store terminbeløp helt til lånet er innfridd.

     Kontakt vårt kundesenter om du ønsker å lære mer om dette.

     Ja, vi har mange kunder som tar opp lån for å refinansiere eksisterende gjeld som smålån og kredittkortgjeld. Ved å samle smålån og kredittgjeld i et nytt lån får man som oftest bedre betingelser som lavere rente, og det blir billigere for deg som kunde siden du da kun må betale gebyr ett sted.

     Les mer om refinansiering her.

     Ja, med et fleksibelt lån fra Instabank så kan du betale ned i ditt eget tempo og du betaler kun renter på det du faktisk tar ut av lånekontoen. Og i perioder hvor det kniper kan du søke om å kun betale renter og termingebyr.
     Har du noen spørsmål eller er det noe du lurer på før du søker? Ta kontakt med vårt kundesenter i dag! Vi har blant markedets beste åpningstider og kan nåes på telefon 21 51 93 00, via epost eller gjennom chat vinduet nederst til høyre på websidene våre.

      Lån

      Søk helt uforpliktet om beløpet du ønsker – få tilbud basert på din økonomi.

      Søk om lån

      Sparekonto

      Start din sparing hos oss i dag – og få en av markedets beste renter.

      Start sparing

      Forsikring

      Opptil 30 % totalrabatt – hos oss lønner det seg å samle flere forsikringer.

      Sjekk rabatt

      Er det noe du lurer på? Spør i vei!

      Vi svarer deg så fort vi kan.

      • Du kan også ringe oss:

       21 51 93 00

      • Se våre åpningstider nederst på siden.