Til hovedinnhold

Instabank blir en del av Futurebank Forum

Vi er utrolig stolte over å få bli en del av Futurebank Forum – og det attpåtil som en nyetablert bank.

Futurebank Forum er et nettverk i regi av IKT Norge som samler banker og fintech-aktører med sikte på å finne felles interesser og løsninger.

I godt selskap med både banker og fintechs

Instabank kommer i godt selskap: med blant annet DNB, Nordea, Sparebank 1 Gruppen og Gjensidige, samt IKT-Norges egne fintech-medlemmer (Auka, Payr, Fronteer Solutions, MeaWallet, Encap, Fintech Factory, Signicat, Vester, med flere) - som eksisterende medlemmer i forumet.

- Vi er ydmyke, og synes det er kjempegøy å få lov til å jobbe sammen med alle disse spennende selskapene. Vi lover samtidig at vi skal utfordre, og gjøre som vi alltid har gjort: ha fokus på fremtidens løsninger, og tenke fra kundenes ståsted, sier Robert Berg, banksjef i Instabank.

Konkurransedyktige i en digital verden

Sammen skal vi i forumet jobbe for å finne områder der banker og tech-selskaper har felles interesser eller utfordringer som må løses. Hensikten vil være å komme frem til og foreslå endringer som vil gjøre det enklere for aktører å tilpasse seg markedets behov og være konkurransedyktige i en digital verden.

- Vi er glade for få en digitalbank med på laget. Instabank ønsker å forenkle og imøtekomme den digitale hverdagen til forbrukerne. Evnen de har til å agere raskt, samt samarbeide med nye selskaper og teknologier er noe vi er synes er spennende - og noe vi er interessert i å lære enda mer om, sier Liv Freihow i IKT Norge.