Til hovedinnhold
 1. Hjem

Båtlån

Klar for båt? Kjøp båten på en enkel og grei måte.

Søk om lån inntil 500 000 kr. Lang nedbetalingstid, og ikke krav til egenkapital eller tinglysning.

1
kr
30000 500000

2
3
kr / mnd
Eksempelrente: 9,90 %

Klar for båt? Vi er her.

Vi har gjort det enkelt og greit å kjøpe båt. Selvfølgelig.

Har du i lang tid hatt en ambisjon om å endelig kjøpe egen båt? Enten om det er til bruk på fine sommerdager med reker og badesko, eller til å dra på fisketur med gode venner? Vi er her med lån som er raskt og enkelt - med mulighet for en nedbetalingstid opptil 15 år. 
 

Vi mener at det er en selvfølge at du når du først har bestemt deg for å ta opp et båtlån, så skal det være enkelt og greit å søke. Vi har nettbaserte søkeprosesser, hvor du får raskt svar og signerer enkelt med BankID.

Vi har ingen krav om tinglysning eller kaskoforsikring, og derfor sparer du også penger og tid i forhold til et tradisjonelt båtlån. 

Fordeler

Det er flere fordeler med vårt båtlån.

 • Ikke krav til tinglysning - det gjør kjøpsprosessen enklere og raskere, og sparer deg for kostnader.
 • Ikke krav til egenkapital.
 • Du trenger ikke å ha båten klar når du søker om lån hos oss. Få lånet utbetalt og finn den perfekte båten for deg. Kjøp må bare dokumenteres innen to uker*
 • Du kan velge en nedbetalingstid opptil 15 år. Dette er lenger enn de fleste andre båtlån. Dette gjør det mulig å tilpasse månedsbeløpet til din økonomi.
 • Ikke krav til full kaskoforsikring – for eldre eller rimelige båter kan man vurdere om delkasko eller ansvarsforsikring gir tilstrekkelig forsikringsdekning. Vær oppmerksom på at det ikke er det samme objektive erstatningsansvaret på sjøen som på bil.
 • Enkle og nettbaserte søkeprosesser.
 • Som oftest umiddelbart svar.

Høres dette interessant ut? Søk om båtlån

Alt du trenger å vite

Priser

Nominell rente fra 6,99 % til 12,99 %
Etableringsgebyr kr 990
Termingebyr kr 50

Slik fungerer det

 • Lånebeløp: 30 000 kr – 500 000 kr
 • Nedbetalingstid: 3–15 år
 • Nominell rente: 6,99 % – 12,99 %
 • Månedsbeløp: Fast beløp hver måned

Låneeksempel

Effektiv rente: 11,45 %, 150 000 kr o/ 5 år, kostnad 45 169, totalt 195 169.

Du må dokumentere kjøp innen to uker*

Når lånet er utbetalt så må du dokumentere kjøp innen to uker - noe som betyr at du ikke trenger å ha båten klar når du søker om lån hos oss. Dersom du ikke sender oss dokumentasjon om kjøp innen to uker, så vil renten øke med 3%-poeng og gjøres om til et personlån.

Du kan også allerede ha kjøpt båten, og refinansiere båtlånet hos oss - rett og slett sjekke om du kan få en bedre deal hos oss enn på ditt eksisterende båtlån.

Det vil bli tatt salgspant i båten

Der hvor det er mulig vil det bli tatt salgspant i båten. Det vil bli tatt salgspant når lånet utbetales direkte til båtselger. I tilfeller hvor det etableres salgspant vil du som kunde alltid bli informert om dette når lånet etableres.

Kjøpesummen må utgjøre minst 70% av båtlånet

Dersom båten koster mindre enn 70% av båtlånet, så må den overskytende delen av lånet tilbakebetales innen 14 dager. Dersom man ikke tilbakebetaler den delen av lånet innen fristen, så vil renten på lånet gå opp med 3%-poeng og gjøres om til et personlån.

Se vår morsomme reklamefilm om Lars

Mange vil si at få ting føles bedre enn ambisjoner som blir til handling. Og enkelte ganger er det faktisk greit å handle her og nå, fordi du er klar for det. Vi tilbyr båtlån slik at du får realisert planene.

Båtlån

For deg som vil kjøpe båt på en enkel og grei måte.

Søk båtlån

Personlån

Et fleksibelt lån for deg som vil ha frihet til å velge.

Søk personlån

Refinansiering

For deg som ønsker full kontroll over egen økonomi.

Søk refinansiering

Er det noe du lurer på? Spør i vei!

Vi svarer deg så fort vi kan.

Du kan også ringe oss: