Om oss

Velkommen til Instabank - Nordens utfordrerbank som ble etablert som en heldigital bank høsten 2016. Alle vi som jobber i banken er dedikert til å forbedre bankopplevelsen for både bedrifts- og privatkunder. Vi tror på å utfordre etablerte normer og finne smidige løsninger der andre skaper kompleksitet. Vårt mål er å gjøre hverdagen litt lettere for våre kunder gjennom bedre produkter, teknologi og personlig kontakt. På kort tid har vi derfor oppnådd en sterk posisjon i det nordiske markedet og er stolte av å ha over 85 000 kunder som har valgt oss for deres låne- og innskuddsbehov.

"Vi tror på å utfordre etablerte normer og finne smartere måter å gjøre ting på"

Vår ambisjon er å være banken kundene ønsker i tillegg til sin hovedbank, og banken som bedriftsledere ønsker å samarbeide med for å skape vekst og resultater. Vi er stolte av å være en bank som driver frem kundevennlige bankløsninger som forbedrer kundenes opplevelse av å ha en bankpartner som forenkler hverdagen.

Hos Instabank er vi opptatt av å være personlige i alle ledd. Vi tror på kraften av digitalisering, men vi vet også at det er situasjoner der ingenting kan erstatte et fysisk møte. Derfor er vi tilgjengelige både digitalt og når du faktisk møter oss en til en. Vi ønsker å gjøre det enkelt å ha med oss å gjøre og tilby den løsningen som passer deg best.

Vi forstår viktigheten av å alltid forstå markedet og være i forkant av utviklingen. Vi er ikke redde for å utfordre etablerte normer når vi ser forretningsmuligheter og kundefordeler. For oss handler utfordring ikke om å radikalt endre, men om å definere nye måter å gjøre gamle prosesser på, finne smidige løsninger der andre skaper kompleksitet og gjøre det litt lettere for kundene våre.

Smart, effektiv og på kundens premisser er kjernen i alt vi gjør. Vi jobber hardt for å være en bank som gir deg en enklere og bedre opplevelse av å være kunde hos oss. Vi tilbyr ikke bare gode produkter og tjenester, men også brukervennlig teknologi som gjør bankopplevelsen sømløs.

Instabank er en liten, smidig og handlingsdyktig organisasjon som heier på alle som ønsker å drive utvikling og innovasjon. Vi tror på å utfordre etablerte normer og finne smartere måter å gjøre ting på.

Velg Instabank som din bank, og opplev forskjellen. Vi er her for å gjøre hverdagen din litt lettere og hjelpe deg med å nå dine økonomiske mål. Utforsk våre tjenester, ta kontakt med oss og bli en del av Instabank-fellesskapet i dag.

Vi i Instabank er opptatt av å gjøre din hverdag enklere

På en rask og hyggelig måte muliggjør vi dine små og store ambisjoner.

Vi er en ny digital bank som tilbyr lån, sparing og forsikring – tilpasset deg og din hverdag. Instabank jobber hele tiden med å utvikle nye tjenester og produkter som skal forenkle måten du bruker banktjenester. Vi tenker ikke som en bank, vi tenker som deg. Velkommen til Instabank.

Hvem flere står bak?

I tillegg til Robert Berg og Eivind Sverdrup, som begge jobber i bankens ledelse, er det flere andre som har vært med helt fra begynnelsen.

Vi er stolte av våre medgründere, som har muliggjort denne reisen – disse holder alle sammen til i Stavanger-traktene. Dette er Einar Hanasand, Halvard Velde, Rolf Hodne, Kjell Bjelland, Terje Sandvik og Kristian Falnes. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Lån

Søk helt uforpliktet om beløpet du ønsker – få tilbud basert på din økonomi.

Sparekonto

Start din sparing hos oss i dag – og få en av markedets beste renter.

Instapay Mastercard

Instapay Mastercard – et nytt kredittkort med lav rente på bare 14,9 %.