Til hovedinnhold
  1. Hjem

Om oss

Noen ord fra banksjefen

Da Eivind, Gard og jeg bestemte oss for å starte en ny bank, så var vi alle enige om at dette måtte være en bank som tar fremtiden på alvor - og ikke minst kundene. Vi har alle tre lang fartstid i bankbransjen, og vi mener det er behov for en digital bank som tenker som kunden - som deg.
 
Vi har klare ambisjoner om å endre måten vi som forbrukere bruker banktjenester - og for å lykkes med dette skal vi ikke tenke som en typisk bank. Vi kommer til å snakke mye med kundene våre, og bruke ressurser på å forstå fremtidens forbrukere. 
 
Hele teamet i Instabank jobber knallhardt med å utvikle nye tjenester og produkter som skal forenkle din hverdag. Vi er her for å fjerne barrierer. Det blir spennende tider fremover.
 
Velkommen til oss.
 
Robert Berg
CEO Instabank 

Vi tenker ikke som en bank. Vi tenker som deg.

På en rask og hyggelig måte muliggjør vi dine små og store ambisjoner.

Vi er en ny digital bank som tilbyr sparing og lån med fleksibel nedbetaling - tilpasset deg og din hverdag. I tillegg jobber vi knallhardt med å utvikle nye tjenester og produkter som skal forenkle måten du bruker banktjenester. Vi er opptatt av å gjøre din hverdag enklere. Velkommen til Instabank.

Hvem flere står bak?

I tillegg til Eivind, Gard og Robert, som alle jobber i bankens ledelse, er det flere andre som har vært med helt fra begynnelsen.

Vi er stolte av våre medgründere, som har muliggjort denne reisen - disse holder alle sammen til i Stavanger-traktene. Dette er Einar Hanasand, Halvard Velde, Rolf Hodne, Kjell Bjelland, Terje Sandvik og Kristian Falnes. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Er det noe du lurer på? Spør i vei!

Vi svarer deg så fort vi kan.

Du kan også ringe oss: