Om oss

Noen ord fra banksjefen

Da vi bestemte oss for å starte en ny bank, så var vi enige om at dette måtte være en bank som tar fremtiden på alvor – og ikke minst kundene. Vi har lang fartstid i bankbransjen, og mener det er behov for en digital bank som tenker som kunden – som deg.

Vi har klare ambisjoner om å endre måten vi som forbrukere bruker banktjenester – og for å lykkes med dette skal vi ikke tenke som en typisk bank. Vi kommer til å snakke mye med kundene våre, og bruke ressurser på å forstå fremtidens forbrukere.

Hele teamet i Instabank jobber knallhardt med å utvikle nye tjenester og produkter som skal forenkle din hverdag. Vi er her for å fjerne barrierer. Det blir spennende tider fremover.

Velkommen til oss.

Robert Berg
CEO Instabank

Image

Vi i Instabank er opptatt av å gjøre din hverdag enklere

På en rask og hyggelig måte muliggjør vi dine små og store ambisjoner.

 • Vi er en ny digital bank som tilbyr lån, sparing og forsikring – tilpasset deg og din hverdag. Instabank jobber hele tiden med å utvikle nye tjenester og produkter som skal forenkle måten du bruker banktjenester. Vi tenker ikke som en bank, vi tenker som deg. Velkommen til Instabank.

Hvem flere står bak?

I tillegg til Robert Berg og Eivind Sverdrup, som begge jobber i bankens ledelse, er det flere andre som har vært med helt fra begynnelsen.

Vi er stolte av våre medgründere, som har muliggjort denne reisen – disse holder alle sammen til i Stavanger-traktene. Dette er Einar Hanasand, Halvard Velde, Rolf Hodne, Kjell Bjelland, Terje Sandvik og Kristian Falnes. Vi gleder oss til fortsettelsen!

  Er det noe du lurer på? Spør i vei!

  Vi svarer deg så fort vi kan.

  • Du kan også ringe oss:

   21 51 93 00

  • Se våre åpningstider nederst på siden.