Byttet bilforsikring – sparte 4 000 kr på to minutter!

Med noen enkle tastetrykk fikk Jørgen opp prisen han betalte for bilforsikring, samt et nytt tilbud som han kunne sammenligne mot. Resultatet ble en besparelse på 4 000 kroner i året på å bytte til Instabank Bilforsikring – det hele tok to minutter. 

Hvor mye kan du spare? Test løsningen du også

– Jeg er vant til at det er tidkrevende å beregne pris på bilforsikring. Det spørres etter mye informasjon, og en del av det husker jeg ikke svaret på. For min del har jeg bare betalt på samme bilforsikring over flere år, forteller Jørgen. Han er ansatt i Instabank, og fikk derfor være en av de første som testet den nye løsningen.

– Jeg måtte kun oppgi fødselsnummer, navn og registreringsnummeret på bilen. Deretter fant løsningen bilen min og ga en pris på å forsikre den. Det tok kanskje 30 sekunder, opplyser Jørgen

– Når jeg hadde fått en pris kunne jeg enkelt hente prisen på den gamle forsikringen ved å bruke BankID på mobil. Da sammenlignet løsningen prisene, og resultatet ble at jeg sparte 4.000 årlig på å bytte, sier Jørgen.

Norges enkleste løsning for bilforsikring?

Test løsningen her

Som en heldigital bank har Instabank fokus på gode brukeropplevelser og enkle løsninger. Det har vært helt sentralt for utviklingen av løsningen til Instabank Bilforsikring.

– Du trenger ikke å huske detaljert informasjon om bilen, og du trenger ikke å besøke forsikringsselskapet du har fra før. På kun ett minutt har du fått et tilbud og kan direkte sammenligne det mot prisen du betaler i dag, forteller Robert Berg, CEO i Instabank.

– Dersom du bestemmer deg for å bytte forsikring tar resten av prosessen ett minutt til, og deretter ordner vi resten for deg. Enklere blir det ikke, sier Berg, som kan opplyse om at flere av de første kundene som har testet løsningen også har valgt å bytte til Instabank bilforsikring.

Mye å spare på å sjekke pris regelmessig

Forsikring er for mange en vesentlig utgiftspost i løpet av et år. Likevel er det de færreste som regelmessig sjekker prisen de betaler for forsikringene sine

– Det er nok slik at forsikring regnes som tidkrevende og litt komplisert å undersøke priser på. Mange velger derfor å bare betale på de forsikringene de har, uten å tenke på at prisene øker og at man kanskje kunne fått det billigere. Resultatet blir fort at man etter noen år betaler mye mer enn man trenger for forsikring, forteller Roger Slinning, CEO i Digisure, som står bak løsningen for Instabank Bilforsikring.

– Med den nye løsningen for Instabank Bilforsikring er alle barrierer for å sjekke pris og bytte bilforsikring borte. Tilbakemeldingen fra de første som har testet løsningen har vært utelukkende positiv, avslutter Slinning.

Du må ikke være kunde i Instabank fra før for å få Instabank Bilforsikring. Tilbudet er tilgjengelig for alle via instabank.no/forsikring/bil

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Ved å legge inn din epost samtykker du til at Instabank kan lagre og behandle dine personlige data, og sende deg innhold.

Nyhetsbrev fra Instabank

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tips om hverdagsøkonomi, og inspirasjon til hjem og fritid.

Ved å legge inn din epost samtykker du til at Instabank kan lagre og behandle dine personlige data, og sende deg innhold.