Nyhet! Gratis medlemskap i Norsk Familieøkonomi til Instabank kunder

– Vi i Instabank ønsker å gi våre kunder en bedre økonomisk hverdag og nå kan vi tilby våre kunder et gratis medlemskap i Norsk Familieøkonomi. Det betyr at de får tilgang til godt innhold og ikke minst gode avtaler, sier CEO i Instabank, Robert Berg.

I første omgang er det snakk om et digitalt medlemskap som vil gis til kunder som har et lån med sikkerhet i bolig i Instabank, og på sikt vil alle kunder få dette tilbudet. Samarbeideet vil også inkludere rådgivningstimer til utvalgte kunder.

Dette medlemskapet inkluderer blant annet tilgang til Norsk Familieøkonomi sine tips- og rådgivningssider, medlemsfordeler gjennom kjente merkevarenavn som Talkmore, Strim, Tibber og IF Vertikal Helse. I tillegg har de et nettmagasin med nyttige artikler, medlemshistorier og tester og undersøkelser, samt netthandel med cashback.

 

 

Mer om Norsk Familieøkonomi

Norsk Familieøkonomi har i over 25 år gitt råd som har betydning for norske familiers personlige økonomi, og de har forhandlet fram gode og lønnsomme avtaler for sine medlemmer. Norsk Familieøkonomi snakker medlemmenes sak i møtet med alt fra banker og forsikringsselskap, til boligutviklere og myndigheter.

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Ved å legge inn din epost samtykker du til at Instabank kan lagre og behandle dine personlige data, og sende deg innhold.

Nyhetsbrev fra Instabank

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tips om hverdagsøkonomi, og inspirasjon til hjem og fritid.

Ved å legge inn din epost samtykker du til at Instabank kan lagre og behandle dine personlige data, og sende deg innhold.