Instabank ville komme i form for en god sak - samlet inn 200 000 kr til Barnekreftforeningen!

Instabank sparket i gang sin egen lille veldedighetsinnsamlingsaksjon på den internasjonale barnekreftdagen 15. februar!  Vi ønsket å støtte Barnekreftforeningen ved å motivere til fysisk aktivitet hos alle våre ansatte.
Aksjonen vår het «Kom i form for en god sak».

Fra og med tirsdag 15. februar og til 22. september har ansatte samlet inn penger til Barnekreftforeningen gjennom 7 ulike fysiske aktiviteter: ski, løping, sykling, ballspill eller svømming. Hver økt gir 50 kr til Barnekreftforeningen.

Intern konkurranse og stort engasjement

De ansatte var veldig motiverte og konkurrerte om å være på topp 3 og topp 10-listen. Jevnlig ble det sendt ut statusmailer med inspirasjon som oppfordret alle til å registrere øktene som ble gjennomført. Den siste dagen i September nådde de målet og kunne overrekke fantastiske 200.000 kr til Barnekreftforeningen. Instabank sine ansatte hadde da bidratt med 4140 treningsøkter.

«Vi er utrolig takknemlig for det generøse bidraget fra Instabank. De har tatt Løp for meg til et nytt nivå og det er veldig imponerende og gøy å se hva de har fått til med sitt kreative konsept. Tenk å få de ansatte til å gjøre noe bra for egen helse samtidig som de aktivt bekjemper barnekreft! » sier Trine Nicolaysen, daglig leder i Barnekreftforeningen.

«Det har vært veldig motiverende for oss i Instabank å kunne støtte en så utrolig viktig sak som Barnekreftforeningens arbeid» sier Robert Berg, CEO i Instabank.
«Vi har gjennom opplegget med pengestøtte som trigges av fysisk aktivitet blant bankens ansatte oppnådd både positive helseeffekter og et fellesskap rundt oppgaven med å klare innsamlingsmålet vi hadde satt. Dette har vært utrolig meningsfylt og morsomt å være en del av og vi vil se om det er mulig å gjøre mer sammen med Barnekreftforeningen i fremover. Vi håper vårt bidrag kan komme til nytte i arbeidet med å gjøre situasjonen best mulig for de av våre små som blir rammet av kreft»  avslutter Robert Berg.

Instabank klarte også målet i 2023 ved å motivere ansatte til å trene og gi penger til Barnekreftforeningen. 

Vi fortsetter i 2024 med å trene oss i bedre form for Barnekreftforeningen. Følg med!

Om oss

I Instabank er vi opptatt av å fjerne barrierene og gjøre din hverdag enklere.

Kundeomtaler

Våre kunders tilbakemeldinger er viktige for oss, og danner grunnlaget for alt vi gjør.

Instabloggen

Sjekk Instabloggen for tips om hverdagsøkonomi, og inspirasjon til hjem og fritid.