Samfunnsansvar

Instabank og samfunnsansvar

Instabank har fokus på og ønsker å bidra til et bedre samfunn. Det er vårt syn at det er viktig at alle, både enkeltpersoner og bedrifter bidrar og tar samfunnsansvar.
Vårt samfunnsansvarsfokus har to kriterier – vi ønsker å sette søkelys på et lokalt initiativ i Norge med fokus på barn.

Instabank gir til Barnekreftforeningen

I 2022 og 2023 ga Instabank hele 200.000 kr til Barnekreftforeningen. Gjennom å motivere ansatte til å komme i bedre form har Instabank samlet inn 50 kr pr treningsøkt. 

Les mer her

Tidligere initiativ:

No Finish Line Oslo

Sommeren 2018 var vi stolte av å annonsere vår støtte til No Finish Line Oslo. No Finish Line Oslo er et veldedighetsarrangement som arrangeres av Thor og Susanne Hushovd og som setter fokus på vold og overgrep mot barn.For å skape engasjement rundt No Finish Line Oslo 2018 utfordret vi tidligere verdensmester i sykling, Thor Hushovd, til å sykle om kapp mot småbarn på trehjulssykler.

Alle barn har rett til en barndom uten vold! Derfor har vi i Instabank valgt å støtte opp om No Finish Line og det fantastiske arbeidet som Stine Sofies Stiftelse gjør for å sikre barn en trygg barndom uten vold og overgrep” Robert Berg, banksjef i Instabank

Hva er No Finish Line Oslo?

No Finish Line består av en løype på 800m som ble satt opp på Rådhusplassen i Oslo fra 20. – 23. september 2018. Banen var åpen døgnet rundt og man kunne gå eller løpe så mange runder man ville, og for hver runde donerte No Finish Line sponsorene 10 kr til Stine Sofies Stiftelse og stiftelsens arbeid for å sikre alle barn i Norge en barndom uten vold og overgrep. Les mer om Stine Sofies Stiftelse her.

I tillegg til å bidra til No Finish Line finansielt som sponsor, så meldte også Instabank seg på arrangementet med sitt eget Insta-team som løp/gikk på ettermiddagen 21. september, som var bankens to-årsdag!

Om oss

I Instabank er vi opptatt av å fjerne barrierene og gjøre din hverdag enklere.

Kundeomtaler

Våre kunders tilbakemeldinger er viktige for oss, og danner grunnlaget for alt vi gjør.

Instabloggen

Sjekk Instabloggen for tips om hverdagsøkonomi, og inspirasjon til hjem og fritid.