Instapay mastercard

Søk om Instapay Mastercard – få svar umiddelbart​!

Et Mastercard med en av markedets laveste renter

Pleier du å betale ned kredittkortregningen din litt av gangen?
Da kan du spare mye på å bytte til Instapay Mastercard.

Instapay Mastercard er et nytt kredittkort fra Instabank. Mens de fleste andre kredittkort har en rente på rundt 22–24 %, har Instapay-kortet en rente på bare 17,9 %. Dette gjør Instapay Mastercard til et kort med en av markedets laveste renter.

En viktig forskjell mellom Instapay Mastercard og tradisjonelle kredittkort, er at rentene regnes fra kjøpstidspunktet – du har altså ikke en rentefri periode i starten. Hvis du vanligvis betaler ned hele kredittkortet ditt den første måneden, er kanskje ikke Instapay Mastercard det beste valget for deg.

Pleier du derimot å betale ned kredittkortregningen din over litt tid, har du mye å vinne på en lavere rente og kan spare mye på å bytte til Instapay Mastercard.

Fordeler med Instapay Mastercard

 • Det smarteste kortet for deg som betaler ned over litt tid
 • Kutt unødvendige rentekostnader med en av markedets laveste renter
 • Få opptil 100 000 kr i kreditt
 • Søk på nett og få umiddelbart svar
 • Betal enkelt ved å «tappe»
 • Få full oversikt over transaksjoner på instabank.no
 • Bruk i alle minibanker og utsalgssteder som tar Mastercard – over hele verden
 • Få eksklusive tilbud og rabatter når du betaler med Instapay Mastercard
 • Få hjelp når du trenger det, via telefon eller e-post

Alt du trenger å vite

Nominell rente17,9 %
Etableringsgebyrkr 0
Årsavgiftkr 0
Termingebyrkr 40
Minibankgebyrkr 50 per transaksjon*
Valutapåslag2 % per transaksjon

Gebyr ved overføring og regningsbetaling

2 % (maks 500 kr pr transaksjon)
Varekjøp i inn-/utlandkr 0

*pluss eventuelle gebyrer fra minibankoperatør

Kriterier for å søke om Instapay Mastercard

 • Du har fylt 23 år.
 • Du har ingen betalingsanmerkninger.
 • Du har en bruttoinntekt på minimum 250 000 kroner i året.
 • Din samlede gjeld kan ikke være mer enn 5 x brutto inntekt.
 • Du må ha mulighet til å håndtere en renteøkning på 5 prosentpoeng på din samlede gjeld.

Hvordan fungerer Instapay Mastercard?

Instapay Mastercard fungerer akkurat som et vanlig kredittkort, bortsett fra at du ikke har en rentefri periode i starten, men til gjengjeld får du en vesentlig lavere rente. Kortet kan brukes overalt hvor de tar Mastercard – det vil si i over 34 millioner butikker, nettbutikker og minibanker over hele verden.

Du kan til enhver tid se saldoen din og få full oversikt over transaksjonene dine ved å logge inn i nettbanken på instabank.no

I begynnelsen av hver måned får du en faktura. Du kan da velge om du vil betale tilbake hele beløpet, kun minimumsbeløpet som er oppgitt på fakturaen din, eller noe midt imellom.

Låneeksempel: Nominell rente 17,9%, effektiv rente 21,66%, 45 000 kr, o/1 år, kostnad: 4 963 kr, totalt: 49 963 kr.

Gode rabatter med Instapay-kortet hver måned

Få rabatt når du betaler med Instapay-kortet gjennom hele året. Du trenger ikke gjøre noe selv – rabatten trekkes automatisk fra når du gjennomfører kjøpet.

Se hvilke rabatter du kan få:

Månedsrabatt

I løpet av året vil du ha mange muligheter til å spare penger ved å bruke Instapay-kortet ditt. Hver måned får du opptil 5 % rabatt på alle kjøp du gjør med kortet innenfor en bestemt kategori butikker – for eksempel interiør eller byggevarer.

Les mer om våre månedsrabatter her.

Kampanjer

I tillegg til de faste månedsrabattene, kommer vi til å gi deg ekstra gode kampanjetilbud flere ganger i året.

Når bør du velge Instapay Mastercard?

 • Når du betaler ned kredittkortregningen din over tid, i stedet for å betale hele beløpet i slutten av hver periode: Fordi Instapay-kortet har en betydelig lavere rente enn de fleste andre kredittkort, vil du ved nedbetaling over tid kunne spare mye på å bytte til Instapay Mastercard.
 • Når du foretrekker å fikse ting over nett: Instabank er en heldigital bank, noe som gjør det raskt og enkelt å søke om lån og kredittkort hos oss. Vi tror nemlig at de beste kundeopplevelsene skapes gjennom rask og enkel behandling – og personlig oppfølging når det trengs. Kredittkortsøknaden behandles umiddelbart, og ved innvilgning av søknaden kan du forvente kortet i postkassen innen en uke.
 • Når du vil ha en ekstra økonomisk buffer: Hvis man ikke har opparbeidet seg en stor sparekonto, kan det være greit å ha et av de beste kredittkort i reserve – enten det er for å bestille ferieturen i god tid, erstatte en ødelagt vaskemaskin, betale tannlegeregningen eller å få råd til andre ting som ikke kan vente. Da er det godt å ha kortet med et av markedets laveste renter.

Hvordan spare penger med Instapay Mastercard?

Eksempel 1:

Drømmesofaen er på salg – nedsatt fra 50 000 til 40 000 kr – og du er fristet til å slå til selv om du ikke har spart opp beløpet.

Med et vanlig kredittkort vet du at du at den første måneden er rentefri, men du vet samtidig at du ikke har mulighet til å betale ned hele beløpet om en måned. Du ønsker derfor å undersøke hva det vil koste med Instapay-kortet, som ikke har en rentefri periode, men til gjengjeld har lavere rente.

Hvis du kjøper sofaen for 40 000 kr med Instapay Mastercard og betaler ned over 24 måneder, kommer sofaen på 47 918 kr totalt. Det betyr at du kan slå til nå og betale ned i ditt tempo – og fremdeles spare penger på å kjøpe sofaen på salg.

Bruker du derimot ditt vanlige kredittkort med 21,99 % rente og betaler ned over samme tid, blir kostnaden 10
300 kr. Totalen for sofaen blir da 50 300 kr, og du ender opp med å betale mer enn fullpris – selv om du handler den på salg.

Eksempel 2:

Du ønsker å bestille sommerens familieferie på starten av året mens prisene fortsatt er lave, og vurderer å betale reisen til 30 000 kr med kredittkort. Du planlegger i så fall å betale ned summen over seks måneder. Betaler du med Instapay Mastercard istedenfor et tradisjonelt kredittkort med nominell rente på 21,99 % hadde du spart 312 kr i renter.

Forsikre deg mot det uforutsette

Vi anbefaler alle våre kunder å velge betalingsforsikring når du bruker kreditt eller tar opp lån hos oss – det gir en ekstra trygghet i hverdagen. Langvarig sykdom, arbeidsledighet eller arbeidsuførhet kan ramme alle, og i slike situasjoner er det godt å ha en betalingsforsikring som sørger for at Instapay Mastercard regningene dine blir betalt.

Les mer om betalingsforsikring for Instapay Mastercard her.

Ofte stilte spørsmål om Instapay Mastercard

Du søker enkelt om Instapay Mastercard ved å fylle ut dette skjemaet. Alt du trenger å ha klart, er hvor mye du tjener og hvor mye du har i lån – i tillegg til enkle personopplysninger som telefonnummer og e-postadresse. Når søknaden er sendt, får du svar umiddelbart.

Fra søknaden din innvilges, har du kortet i postkassen innen cirka en uke.

For å søke om et Instapay Mastercard må du ha fylt 23 år.

Du kan maksimalt få 100 000 kr i kreditt, men hvor mye du får, avhenger av økonomien din. I søknaden din ber vi deg derfor om å fylle ut hvor mye du tjener og hvor mye du har i gjeld.

I begynnelsen av hver måned får du en faktura. Du kan velge å betale ned hele beløpet, eller et beløp som passer for deg, eller kun minimumsbeløpet om du foretrekker.

Minimumsbeløpet er 1,67 % av din balanse, løpende kalkulert hver måned, i tillegg til påløpte renter og gebyrer.

Så fort du oppdager at kortet er borte, må du sperre kortet i nettbanken eller kontakte oss på telefon 21 51 93 00.
Hvis du ikke finner kortet ditt, men er sikker på at det ikke er mistet eller stjålet, kan du sperre det midlertidig i nettbanken.
Instapay kan brukes overalt hvor de tar Mastercard – over hele verden.
Instapay Mastercard er utviklet for å gi deg som betaler ned kredittkortet over litt tid, et bedre alternativ. Instapay kortet har en betydelig lavere rente enn mange andre kredittkort, men har til gjengjeld ingen rentefri periode i starten. Noen betaler hele kredittkortet hver eneste måned – før det begynner å løpe renter – og for dem er Instapay kortet kanskje ikke det beste alternativet. Dersom du derimot bare betaler ned en del av regningen før den rentefrie perioden er over, begynner rentene å løpe på den utestående kreditten. I dette tilfellet har du mye å vinne på at rentene er lave – og kan spare mye på å bytte til Instapay Mastercard, med vesentlig lavere rente enn de fleste tradisjonelle kredittkort.