Ny teknologi til fast månedspris

Hold deg oppdatert på teknologi-fronten med Instabank

Skaff deg teknologien du trenger, når du trenger den

Gjennom vårt samarbeid med Eplehuset og Power kan du nå skaffe deg den nyeste teknologien innen mobil og data til fast månedspris.

Eplehuset Oppdatert

Med Eplehuset Oppdatert kan du velge de Apple-produktene du har lyst på for en fast månedspris. Du betaler ingenting når avtalen inngås. Deretter har du friheten til å oppdatere produktet ditt til en nyere modell når du måtte ønske. Enkelt. Fleksibelt. Alltid oppdatert.

Eplehuset Oppdatert passer for deg som ønsker fleksibilitet, og for deg som ønsker å eie mer enn ett Apple-produkt, eller som ønsker å betale for produktene dine samlet på en månedlig faktura. Eplehuset Oppdatert passer også perfekt for teknologi entusiaster som ønsker å kunne bytte til et nyere produkt – selv om det gamle fortsatt fungerer fint.

PowerXchange

Med PowerXchange kan du få den nyeste teknologien til en lav månedspris enten det er ny mobil, nettbrett, bærbar pc eller stasjonær pc.

Du velger selv hvor ofte du vil oppgradere ditt produkt; hver 12. måned, 24. måned eller hver 36. måned. På denne måten er du sikret den nyeste teknologien tilpasset deg og ditt behov til en fast, lav månedspris.

PowerXchange er en av markedets aller beste tjenester for produktoppgradering som sikrer deg den nyeste teknologien til lav pris hver måned.

Kontakt Instabank

Har du spørsmål eller trenger du hjelp? Kontakt vårt kundesenter på telefon 21 51 93 00 (se våre åpningstider nederst på siden) eller send en epost til kundesenter@instabank.no